zaterdag 26 mei 2012

Magnolia tag


Hoi Allemaal,
Ondanks het mooie weer en de verjaardagen de afgelopen week. (Ik ben 50 geworden), heb ik deze magnolia tag gemaakt.
Ik heb gebruik gemaakt van Rosa-Dotje papier en Craft cardstock. De klok mal van Tim Holtz een blaadjes pons, een vlindermal en een magnolia afdrukje wat ik ingekleurd heb met de copicmarkers. De kaart heb ik opgeleukt met een stuk verbandgaas, bloemen roosjes kant een bedeltje. Alle materialen zijn in mijn webwinkel te koop. Dit weekend hebben we ook een leuke aanbieding in de webwinkel, op
ALLE artikelen die in nieuwe binnen staan krijg je minstens 10% korting. Dus ik zou zeggen kom een kijkje nemen.
En ik ben natuurlijk benieuwd wat jullie van de tag vinden.
Fijne dag, Liefs Petra.

woensdag 9 mei 2012

Dames Pump


Hoi Allemaal.
Hier dan eindelijk weer is een kaartje van mij. Ik ben heel erg druk geweest met het inrichten van mijn webshop, maar het is klaar dus eindelijk weer is even tijd om een kaartje te maken.
Deze damespump heb ik gemaakt voor een vriendin. Zij heeft hem inmiddels dus hij mag gezien worden. Het patroon van deze kaart is te vinden op de site van Marianne Design onder het kopje downloads. Ik heb eigenlijk alleen maar spulletjes van Marianne gebruikt om dit kaartje te maken.
De gebruikte materialen kunnen jullie vinden in mijn webshop. De gene waar ik hem voor gemaakt heb vond hem erg leuk, dus ik ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Fijne dag, liefs Petra.